Kanye haalt uit naar Kim over voogdijstrijd in nieuwe rap

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Ye, ook bekend als Kanye West, gooit olie op het vuur met zijn nieuwe lied True Love. Hierin rapt hij over zijn ongenoegen als co-ouder met als sneer naar zijn ex-vrouw Kim Kardashian…

„Wanneer ik ze ophaal, voelt het alsof ze geleend zijn. Wanneer ik ze terugbreng, scan ze als een barcode”, zijn teksten die in Ye’s nummer voorkomen. De Amerikaan deelt met Kim Kardashian de voogdij van North (8), Saint (6), Chicago (4) en Psalm (3).

Ye is het, naast de gedeelde voogdij, ook niet eens met de manier waarop zijn kinderen gekleed worden. „Wacht, wie heeft de kinderen gekleed in ’wat zijn dat’? Wacht, waarom kunnen ze geen Yeezys dragen met cargo-broeken? Je weet dat Nike mij niet leuk vindt, jullie gaan te ver”, rapt hij, verwijzend naar zijn eigen merk Yeezys.

‘Onzin’

In de reality-serie The Kardashians bespreken Kim en haar moeder Kris Jenner het nieuwe nummer van Ye. „Dat betekent dat hij weer onzin over mij aan het delen is”, vindt Kim. En belooft zich nooit te verlagen tot zijn niveau. „Je bent de moeder van zijn kinderen en bent alleen maar goed voor hem geweest”, antwoordt Kris. Op een dag zullen je kinderen het allemaal lezen en begrijpen. En dat is iets waar iedereen zich bewust van moet zijn”, aldus Jenner.

Door Kanye zijn bipolaire stoornis, vindt Kim dat hij haar en haar familie ‘altijd slecht behandeld heeft’. Kim: „Ik probeerde koste wat kost dat te verdedigen, maar ik wilde dat nooit meer laten gebeuren tegenover jullie”.

Scheiding nog niet rond

Na zes jaar getrouwd te zijn, vroeg Kim in februari 2021 de scheidingspapieren aan. Ondanks dat de scheiding nog niet rond is, heeft ze sinds afgelopen najaar heeft ze een relatie met Pete Davidson. Ye’s vierde advocaat, Samantha Spector, diende onlangs ook haar ontslag in. Ze kon het niet langer opbrengen om West juridisch te vertegenwoordigen, liet entertainment site The Blast weten.

Tags

KANYE WESTKARDASHIANSKIM KARDASHIANVECHTSCHEIDINGVOOGDIJ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck