Kanye praatte in geheim met Trump-adviseur Jared Kushner

Door: DitjesDatjes
12-08-2020

Kanye West heeft afgelopen weekeinde een ontmoeting gehad met Jared Kushner, de schoonzoon en adviseur van de Amerikaanse president Donald Trump. Dat meldt The New York Times.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De ontmoeting vond plaats in Colorado, waar Kushner samen met zijn vrouw Ivanka Trump op reis was. Kanye was in de buurt met zijn gezin aan het kamperen en verliet zijn familie speciaal om Kushner en diens vrouw te zien.

De rapper bevestigde de ontmoeting min of meer via Twitter door te schrijven: “Ik ben bereid om een interview met de New York Times te doen over mijn ontmoeting met Jared.” Volgens Kanye was het boek PowerNomics van Dr. Claude Anderson het onderwerp van gesprek.

The Times betwijfelt dat en vraagt zich af wat Kanyes echte bedoelingen zijn bij zijn ambitie om de volgende president van de Verenigde Staten te worden. Volgens de krant zou hij mogelijk alleen een poging doen om zo stemmen bij Trumps rivaal Joe Biden weg te kapen.

Kanye is er inmiddels in geslaagd om met zijn Birthday Party op de kieslijsten te komen in Colorado, Vermont en Oklahoma. De rapper is nog bezig met andere staten, hoewel hij al diverse deadlines miste. In Illinois is hij geweigerd omdat handtekeningen die Kanyes team verzamelde ongeldig zijn.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD