Kanye West voelt zich ‘politiek misbruikt’

Door: DitjesDatjes
31-10-2018

LOS ANGELES – Er lijkt een vroegtijdig einde gekomen aan de politieke flirt van Kanye West. De rapper liet via Twitter weten afstand te nemen van alles wat met politiek te maken heeft, omdat hij naar eigen zeggen gebruikt is om bepaalde boodschappen te verspreiden. Hij doelt hiermee niet zozeer op Donald Trump, maar op de Blexit-shirts die onlangs zijn uitgebracht. Dit meldt TMZ.

Kanye nam zelf contact op met TMZ om opheldering te geven. De rapper vindt dat zijn naam misbruikt is om de hele Blexit actie op gang te krijgen. Het doel hiervan is om zwarte Amerikaanse stemmers weg te krijgen bij de Democraten. “Ik heb Candace Owens, de initiatiefneemster, voorgesteld aan de personen die het logo zouden ontwerpen, maar die wilden hun naam er verder niet aan verbinden. Toen heeft ze mijn naam gebruikt om bekendheid te genereren. Ik wilde helemaal niet geassocieerd worden met Blexit en heb er dan ook niets mee te maken,” aldus een gepikeerde Kanye.

In een reeks tweets lucht de rapper zijn hart. “Mijn ogen zijn nu geopend en ik realiseer me nu dat ik gewoon gebruikt ben. Ik neem afstand van de politiek en ga me volledig focussen op mijn creativiteit. Ik wil mijn familie, vrienden en andere dierbaren bedanken voor hun steun. Zij geloven in mijn echte idealen en in mijn visie op een betere wereld.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD