Kapperfan Hakim Ziyech niet meer blond

Door: Redactie
08-10-2018

Hakim Ziyech, stervoetballer van Ajax, gaat van alle voetballers waarschijnlijk het vaakst naar de kapper. Speelde Hakim vorige week nog tegen Bayern met een mooie blonde gloed over zijn haar, gisteren tegen AZ was die blonde laag verdwenen.

Of dat de reden was voor zijn magistrale spel weet verder niemand. Maar dat de kapper grote invloed heeft op het uiterlijk van de Marokkaanse voetbalheld staat vast.

Ziyech gaat in principe voor elke wedstrijd even langs bij zijn kapper. Dat allemaal bij elkaar opgeteld betekent het dat Hakim soms drie keer week onder het kappersmes gaat.

Rolmodel

Ziyech is daardoor een rolmodel voor de haarkunstenaars en hij durft! Ook de mini’s en de F’jes op zaterdag kijken hoe topvoetballers eruit zien. Speelde bijvoorbeeld Messi aanvankelijk met zijn simpele, sluike kapsel bij Barcelona de sterren van de hemel. Maar ook de Argentijn werd een paar jaar gelden vaste klant van de Spaanse sterkappers.

De Belgische voetballer Marouane Fellaini, Nabil Ghilas van Algerije, de Italiaanse reus Mario Balotelli en Raul Meireles schamen zich alles behalve voor hun excentrieke haardracht. David Beckham is ooit mee begonnen…

St. Juste

In De Kuip was de Feyenoorder Jeremiah St. Juste die onlangs het veld opkwam met een paars kapsel!!! Dat gaat Ziyech trouwens veel te ver. Volgens St. Juste moeten iedereen echter voor zichzelf uitmaken hoe hij eruit ziet.

 

Meer DenD