Kardashians en Jenners vieren 87ste verjaardag (o)ma MJ

Door: DitjesDatjes
26-07-2021

MJ Shannon vierde maandag haar 87e verjaardag en dat liet haar beroemde familie niet ongemerkt voorbij gaan. Haar dochter Kris Jenner en kleindochters Kim Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner zetten hun moeder en oma in het zonnetje.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Jij bent degene die me heeft geleerd hard te werken”, zegt Kim op Instagram. “Je hebt me zoveel geleerd over het leven, de liefde en relaties. Ik ben dankbaar dat ik iemand heb die altijd eerlijk tegen me is. Ik hou ontzettend veel van je en hoop dat je een magische dag hebt, oma.”

Kims halfzusje Kendall deelde op Instagram een foto van MJ uit 1952 en schrijft daarbij dat er “een koningin” jarig is. Kylie deelde twee familiekiekjes met de woorden “Fijne verjaardag mijn prachtige MJ.”

Ook Kris Jenner stond op social media stil bij de verjaardag van haar moeder. “Van harte gefeliciteerd mam. Je bent altijd mijn grootste inspiratiebron geweest, degene naar wie ik altijd toekom voor alles. Zonder jouw liefde, steun en hulp zou ik niet de vrouw en moeder zijn geworden die ik nu ben. Dank voor alles wat je doet voor mij en onze familie. Ik hou meer van je dan je ooit zal weten.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD