Karin Bloemen valt kilo’s af met ‘zakjesdieet’

Door: DitjesDatjes
18-02-2019

Karin Bloemen heeft nooit een probleem gehad met haar lichaam. Die extra kilootjes vond ze juist mooi, want ze houdt van volle vrouwen. Toch is ze de afgelopen maanden 25 kilo afgevallen op eigen kracht en zonder operatie.

,,Ik was er zo klaar mee, met dik zijn”, zegt de cabaretière en zangeres in het AD. ,,Ik hou van volle vrouwen. Ik vond mezelf prachtig. Het is alleen niet mooi voor je knieën. Niet voor je rug, je nek, je alles.” Dat haar oude gewicht funest was voor haar knieën is wel duidelijk. Afgelopen zomer kreeg ze twee nieuwe knieën, waardoor ze maanden met krukken moest lopen en moest revalideren. ,,Ik ben nu 25 kilo kwijt en als het hier bij blijft ben ik een gelukkig meisje.”

Zakjes

Karin verloor het gewicht door suikers, koolhydraten vlees, vis, zuivel en fruit te schrappen en in plaats daarvan ,,zakjes met hoogwaardig voedsel op basis van proteïne” tot zich te nemen. ,,Van het ene zakje bak je een pannenkoekje, uit een ander zakje haal je brood of pasta. Dat combineer je met elke dag ’s middags een salade en bij het avondeten groenten.”

Als de cabaretière op haar huidige gewicht blijft is ze tevreden. ,,Ik heb ook niet de ambitie om nog een Sylvie Meis te worden. Het ging mij echt puur en alleen om de medische kant.”

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen