Karine: ‘Niet oordelen als je de waarheid niet kent’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Menig Boer zoekt Vrouw-kijker was gisteravond teleurgesteld in boer Geert Jan. De man leek zo charmant en zorgzaam, maar heeft tijdens zijn prille relatie met Karine contact gezocht met weggestuurde briefschrijfster Jacqueline. Karine schrijft nu op Facebook dat ze altijd naar haar onderbuikgevoel heeft geluisterd.

Al voordat ze zij en Geert Jan op citytrip gingen zou de paarden- en patatboer contact hebben gezocht met Jacqueline. De boer gaf aan Yvon toe dat het niet zo handig was, maar het geen doodzonde vond. Karine vertelde er echter nog iets bij wat Geert Jan verzweeg: volgens haar heeft Geert Jan meerdere keren gelogen en beweerd dat hij geen contact had met Jacqueline. En een liegende man is voor Karine absoluut geen relatiemateriaal. 

‘Niet zo snel oordelen’


Tijdens de citytrip bleek Karine al een onderbuikgevoel te hebben en daarom soms niet zo aardig hebben gedaan tegen Geert Jan. Veel kijkers noemde Karine toen ‘ijskoud’ maar misschien begrijpen zij Karine nu beter. De vrouw schrijft nadat de uitzending van Boer zoekt Vrouw afgelopen was het volgende op Facebook: ,,Ik ben zo trots op mezelf. Eerlijk en oprecht. Precies zoals ik ben! Altijd luisteren naar je onderbuik.” Daarnaast vindt ze dat iedereen die haar uitschold online, beter had moeten nadenken. ‘Niet oordelen als je de waarheid niet kent’.

Nadat Karine de relatie verbrak met Geert Jan heeft de boer nog een aantal keer afgesproken met Jacqueline, maar daar kwam niets uit. Geert Jan is dus weer alleen.

Tags

BOER ZOEKT VROUWBZVGEERT JANKARINEOPGELICHT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck