Kassa! Bastiaan zet penthouse half miljoen duurder in verkoop

Bastiaan van Schaijk
Door: DitjesenDatjes
13-08-2020

Bastiaan van Schaik hoopt dikke winst te maken met de verkoop van zijn penthouse in Amsterdam. Vier jaar geleden zette hij de woning ook al te koop, maar toen bedacht hij zich. Nu mag het penthouse voor een kleine 5 ton méér worden overgenomen!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Miljoen euro winst!

Het penthouse van Bastiaan van Schaik stond in 2016 te koop voor 1.225.000 euro en nu voor maar liefst 1.695.000 euro! Dat weet Bekendeburen. Het is dus misschien maar goed dat de stylist geen koper kon vinden destijds, want nu kan hij flink verdienen. Zeker als je weet dat hij het pand in 2005 kocht voor ‘maar’ 539.000 euro. Hij kan dus meer dan een miljoen euro winst maken!

De toekomstige bewoner van het penthouse gaat leven in een woning van 270 vierkante meter. Er zijn vier kamers, waarvan drie slaapkamers en één badkamer. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen. Er is een luxe keuken aanwezig met kookeiland en inbouwapparatuur. Waar de koper rekening mee moet houden is dat hij/zij een parkeervergunning moet aanvragen bij de gemeente Amsterdam.

Meer DenD