Kassa voor Kim-Lian: villa te koop!

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Actrice en presentatrice Kim-Lian van der Meij heeft dan eindelijk de knoop doorgehakt: ze gaat definitief naar Zweden verhuizen en heeft haar stulpje in Soest van 349m2 te koop gezet.

Terug naar zijn thuisland

Haar Zweedse man Daniël Gibson miste zijn thuisland. Dus heeft de familie sinds vorig jaar zomer de stap gezet om naar Zweden te verhuizen. Destijds was het nog geen definitief besluit vertelde ze afgelopen april bij het tv-programma Koffietijd. ,,Het kan nog alle kanten op”. Het stel is al 15 jaar samen en hebben drie kinderen genaamd Ronja, William en Benjamin.

100.000 euro winst

Volgens bekendeburen.nl kocht ze haar villa in 2007 voor 567.500 euro en in 2016 liet er een hypotheek op vestigen van 650.000 euro. De vrijstaande woning in Soest kent maar liefst acht kamers waaronder vier slaapkamers en een badkamer. En nu hopen ze natuurlijk op een grote winst van een ton. Haar villa heeft ze ingeruild voor een nieuwe op een van de eilanden net voor de kust van Stockholm.

Werk

Van der Meij werkt nog wel in Nederland. Ze presenteert namelijk op dit moment het SBS programma genaamd Thank You For The Music.

Wil jij even gluren bij Kim-Lian thuis? Dat kan want de woning staat hier op de Funda website.

Het huis van Kim-Lian en familie in Zweden (via Koffietijd)

Tags

EMIGRERENHUIS TE KOOPKIM LIANKIM-LIAN VAN DER MEIJVERHUISDZWEDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie