Kasteel Peter Gillis onbewoonbaar

Kasteel Peter onbewoonbaar verklaard
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Peter Gillis kocht bijna anderhalf jaar geleden een gigantisch kasteel, waar hij maar liefst 5,5 miljoen euro voor betaalde. Maar na een hoop verbouwd te hebben de afgelopen tijd, is het optrekje nog stééds onbewoonbaar…

Peter Gillis is ontzettend trots op zijn kasteel. Wel liet hij meteen weten dat er nog veel moet gebeuren voordat hij zijn intrek neemt in het gigantische optrekje. ,,We gaan eerst restaureren en dat duurt anderhalf jaar”, zei hij destijds in gesprek met De Telegraaf.

Onbewoonbaar

Inmiddels zijn we bijna anderhalf jaar verder. Is het kasteel al bewoonbaar? ,,Mijn kasteel staat helemaal in de steigers! Van binnen en van buiten wordt het volledig gerenoveerd”, schrijft Peter op Facebook. Blijkbaar heeft de ondernemer te maken gehad met een hoop tegenslagen, want ook volgend jaar zal hij er nog niet kunnen wonen. ,,Deze werkzaamheden duren dan ook nog zeker tot 2025…”

Voordat hij het kasteel aangeboden kreeg, had hij al een villa in Neerpelt gekocht voor een bedrag van 4,5 miljoen euro. In deze villa zou hij in eerste instantie gaan wonen. ,,Maar toen het kasteel kwam, kon ik dat niet laten schieten. Nu ga ik in dat nieuwe huis in Neerpelt dus maar tijdelijk wonen, om hem straks weer van de hand te doen”, vertelde hij eerder.

Nieuw onderkomen

In deze villa woont Peter nu. ,,Tot die tijd heb ik nu prachtige villa om in te wonen en kunnen we rustig toewerken naar een geweldig eindresultaat van mijn kasteel. Ik zal jullie op de hoogte houden…”, sluit hij zijn bericht op Facebook af.

Tags

PETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck