‘Kate en Meghan nemen letterlijk afstand van elkaar’

Door: DitjesenDatjes
10-07-2019

Het ziet ernaar uit dat de relatie tussen Meghan Markle en haar schoonzus Kate Middleton en schoonbroer prins William echt is bekoeld. Hoewel de twee te gast waren bij de doop van zoontje Archie, zaten Meghan en Kate wel heel ver uit elkaar op de officiële doopfoto.

Kiespijn

Als de blik van prins William overeenkomt met zijn gevoel op het moment dat de foto werd genomen, zou dat niet positief zijn. Terwijl iedereen op de foto lacht, kijkt hij een beetje chagrijnig in de camera. Kate zit voor hem op een stoel, zij doet haar best om vrolijk te kijken maar toch lijkt het meer alsof ze lacht als een boer met kiespijn. Zijn ze niet blij voor de kersverse ouders en het net gedoopte kindje?

Nadat Meghan vorig jaar met prins Harry trouwde, duurde het niet lang of de geruchten over spanningen tussen het bruidspaar en William en Kate gingen rond. Harry en William zouden het veel minder goed met elkaar kunnen vinden, inmiddels hebben de prinsen allebei hun eigen huishouding en zijn Harry en Meghan uit de liefdadigheidsinstelling gegaan die ze samen met Kate en William bestuurden. De doopfoto lijkt het zoveelste bewijs te zijn de slechter wordende relatie tussen de royals.

Meer DenD