Kate genadeloos: ‘Ze ziet Meghan als grootste stoorzender’

Kate haat Meghan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kate Middleton zou haar schoonzus Meghan Markle als ‘grootste stoorzender’ in de Britse monarchie hebben gezien. ,,De ruzie tussen de bruidsmeisjes was slechts het topje van de ijsberg”, onthult een koninklijke expert aan The Mirror.

Dat Kate en Meghan, behalve het feit dat ze zijn getrouwd in de Britse koninklijke familie, niets met elkaar gemeen hebben, is inmiddels duidelijk. Van gedoe over een lipgloss tot ruzie over jurken van bruidsmeisjes: Kate en Meghan hebben over een hoop onzinnige dingen ruzie gemaakt.

Kate in tranen

Iedereen kan het zich vast nog wel herinneren: de ruzie tussen Kate en Meghan over de jurken van de bruidsmeisjes. Toen Kate later met bloemen aan de deur stond om haar excuses aan te bieden, zou Meghan de deur in haar gezicht hebben dichtgesmeten. Kate zou vervolgens in tranen uit zijn gebarsten.

‘Meghan grootste stoorzender’

Volgens koninklijke expert en auteur Tessa Dunlop was de ruzie slechts het topje van de ijsberg. ,,Kate ziet Meghan als een grote stoorzender die probeerde het instituut neer te halen”, zegt Dunlop in gesprek met The Mirror.

Oprah-interview

Kate zou ook een grote rol hebben gespeeld bij de reactie die Buckingham Palace gaf op de uitspraken van Harry en Meghan tijdens het Oprah-interview. In de verklaring stond de volgende zin: ,,Hoewel sommige herinneringen kunnen variëren, worden ze erg ernstig genomen en zullen ze privé binnen de familie worden aangepakt.”

Volgens Dunlop was het Kate die erop aandrong dat Buckingham Palace in de verklaring benoemde dat de herinneringen van Harry en Meghan ‘variëren’. ,,Kate drong erop aan dat die zin bleef staan.”

Tags

KATE MIDDLETONMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck