Kate Middleton geeft 118.000 euro uit aan kleding

Door: Charlotte Wijnen
12-05-2021

Het valt iedereen wel op dat Kate Middleton er áltijd goed uitziet. Maar dat moet ook wel, want de Britse hertogin geeft wel 118.000 euro per jaar uit aan kleding. Dát noem je pas een shopaholic…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ze is één van de meest gefotografeerde vrouwen ter wereld en mensen raken niet uitgepraat over haar kledingstijl. Maar zo’n garderobe kost ook veel. Héél veel.

Zoete broodjes

Kate krijgt een jaarlijkse oplage van omgerekend drie miljoen euro, waarvan ze volgens Britse fashionwatchers zo’n 118.000 euro besteedt aan kleding, meldt weekblad Story. Geen wonder dat de hertogin zo’n uitgebreide garderobe heeft. Het siert haar dan ook dat ze sommige outfits meer dan één keer draagt, want met zo’n bedrag zou dat niet eens hoeven.

Haar passie voor bloemenprints valt op, aangezien we de hertogin vaak zien verschijnen in creaties van het modelabel ‘Ghost’. Volgens Story is het label daar maar wat trots op, want wanneer Kate weer is gespot in één van hun jurkjes, gaan ze als zoete broodjes over de toonbank. Logisch natuurlijk. Iedereen wil er zo goed uitzien als zij.

Meer DenD