Kate Middleton klaar met vragen over uiterlijk: ‘Ik word nooit serieus genomen’

Kate is het ZAT
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wanneer Kate Middleton in het openbaar verschijnt, worden haar vaak alleen vragen over haar uiterlijk gesteld. Zo kreeg ze bij een belangrijke speech alleen een vraag of ze haar kapsel had veranderd. Kate vindt het enorm frustrerend dat ze niet serieus genomen wordt.

Kate heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een echt mode-icoon. Velen omschrijven haar stijl als ‘zeer inspirerend’ en het is dan ook geen verrassing dat er grote belangstelling is voor de outfits die ze draagt. Toch blijkt Kate het enorm frustrerend te vinden dat het áltijd om haar uiterlijk gaat.

Gefrustreerde Kate

Werkelijk alles wat Kate draagt wordt breed uitgemeten in de media en is vervolgens binnen enkele uren uitverkocht. Maar wat Kate te zeggen heeft tijdens belangrijke toespraken, daar wordt amper aandacht aan besteed. Volgens Daily Express heeft het paleis aangekondigd dat daar verandering in komt. Vanaf nu wordt daarom geen specifieke informatie meer bekendgemaakt over de outfits van Kate. 

Kate is namelijk enorm gefrustreerd dat er enkel aandacht wordt besteed aan haar uiterlijk, terwijl ze méér te bieden heeft. Koninklijke journalist Richard Palmer beaamt dit. Volgens hem bespreekt Kate veel serieuze onderwerpen tijdens haar toespraken. ,,Kate probeert verandering teweeg te brengen in dit land. We moeten naar haar luisteren”, zegt hij in gesprek met Daily Express.

Niet serieus genomen

Kate zou zich met name inzetten voor het welzijn van de kinderen en de problemen van geesteszieken aanpakken. De constante berichtgeving over haar uiterlijk laten haar dan ook denken dat ze niet serieus genomen wordt. ,,Er waren momenten dat ze een historische toespraak hield en mensen vroegen of ze haar haar had veranderd”, aldus Palmer.

Vanaf nu zullen er geen details meer over de outfits van Kate worden onthuld. De enige uitzondering zal zijn wanneer Kate een staatsbezoek bijwoont, een zeer glamoureuze gelegenheid zoals de première van James Bond, of een bezoek aan het buitenland.

Tags

Kate Middleton

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie