Kate Middleton schittert als ‘Bondgirl’ bij wereldpremière

Kate als bondgirl
Door: Charlotte Wijnen
29-09-2021

Kate Middleton heeft niets dan lof gekregen over de goudkleurige jurk die ze droeg naar de première van de James Bond-film No Time To Die. Alle grote en bekende modebladen, waaronder Vogue, Harper’s Bazaar en InStyle, waren zeer te spreken over de kledingkeuze van de royal. Fans vinden haar zelfs een echte ‘bondgirl’.

Vier leden van de Britse koninklijke familie schitterden dinsdagavond op de rode loper bij de wereldpremière van No time to die, de nieuwste James Bond-film. Zowel prins William en zijn vrouw Kate als prins Charles en diens vrouw Camilla zagen de film in Londen.

De prinsen hadden allebei een smoking aangetrokken en Kate en Camilla droegen een lange avondjurk met glitters. Kate verscheen in een ontwerp van de Britse ontwerpster Jenny Packham, van wie ze al vaker creaties droeg.

Echte ‘bondgirl’

Alle grote en bekende modebladen waren zeer te spreken over haar prachtige jurk en volgers van de modetijdschriften zijn minstens zo enthousiast. ,,Wow, wow, wow! Dit is wat je noemt koninklijk. Wat een prachtige jurk en wat draagt Kate dit stuk geweldig. Ze kan zo door gaan voor een ‘Bondgirl’,” schrijft een fan.

,,Ze steelt de show en dat is best knap bij een 007 première”, zo schrijft een andere fan. ,,Hier is echt goed over nagedacht: de jurk sluit perfect aan bij een James Bond film en daarbij verliest ze haar koninklijke klasse niet. Een tien met een griffel voor Kate en haar team, echt geweldig.”

Ook Daniel Graig onder de indruk

Niet alleen de pers en fans waren onder de indruk, ook Daniel Craig was te spreken over de outfit van de hertogin. Craig, die in No Time To Die voor de laatste keer in de huid van de Britse geheim agent Bond kroop, zei tegen haar: ,,U ziet er prachtig uit.”

Bond-fans hebben lang op de film moeten wachten; vanwege corona én een opgestapte regisseur is de film bijna 2 jaar later te zien dan was bedoeld.

BuzzE

Meer DenD