Kate Middleton wilde andere naam voor eerste baby: ‘Hond koos George’

Eigenlijk wilde Kate eerste baby Alexander noemen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kate Middleton wilde naar verluidt een andere naam voor haar eerste zoon dan George. En omdat zij en prins William er niet samen uitkwamen, zouden ze hun hond Lupo de naam hebben laten kiezen.

Prins William en Kate Middleton noemden hun eerste kind George, maar volgens royal-expert Katie Nicholl stond deze naam niet bovenaan het lijstje van Kate. Toen Kate zwanger was zou ze hebben gezegd dat ze haar eerste kind Alexander wilde noemen.

Alexander

Maar volgens Nicholl vond William deze naam maar niks en koos hij voor meer traditionele namen in de Britse koninklijke familie. Hij kwam met de naam George, maar over die naam was Kate niet meteen enthousiast. Omdat de twee het niet eens konden worden, besloten ze dat hun trouwe viervoeter Lupo de naam mocht gaan beslissen.

Hond koos George

William en Kate schreven namen die ze hadden bedacht op stukjes papier en verspreidden ze op de vloer, zodat de hond er een kon kiezen. Lupo pakte het papiertje met de naam George erop, dus besloten William en Kate hun eerste zoon zo te noemen. ,,Kate stond erop dat Alexander zijn tweede naam zou worden. Het resultaat was George Alexander Louis”, vertelt Nicholl aan The Mirror.

Omdat William en Kate op dat moment nog niet het geslacht van hun kindje wisten, zouden ze met de meisjesnamen hetzelfde hebben gedaan.

Tags

KATE MIDDLETONPRINS WILLIAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck