‘Kate Middleton zwanger van vierde kindje’

Amerikaanse site meldt zwangerschap Kate Middleton
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Volgens Amerikaanse media zou Kate Middleton zwanger zijn van haar vierde kindje met prins William. Insiders melden dat koning Charles één van de eersten was die het nieuws hoorde. ,,Hij is enorm enthousiast.”

De geruchten over een vierde zwangerschap van Kate zijn opnieuw opgerakeld. Het tijdschrift Star zou in het volgende nummer een uitgebreid artikel brengen over het grote nieuws. Een insider beweert dat Kate ‘altijd broeds is geweest’ en een baby wil omdat ze zich zou afvragen hoe leeg alles zou voelen als er overdag geen kleine kinderen rondrennen.

‘Kinderen smeken erom’

Ook prinses Charlotte, prins George en prins Louis zouden hun ouders al lange tijd smeken om een broertje of zusje. Charlotte zou het liefst een zusje willen. Ook Kate zou het mooi vinden om weer een dochter te krijgen, omdat haar dochter dan dezelfde verbondenheid kan ervaren die Kate deelt met haar eigen zus.

Geen mededelingen

Kate en William hebben naar verluidt directe familieleden verteld over het vierde kindje. Naast Charles, zouden zij het fantastische nieuws ook met Harry en Meghan hebben gedeeld. Het gerucht is echter nog nergens bevestigd: het Britse koningshuis heeft nog geen mededelingen gedaan over een eventuele zwangerschap van Kate.

Geruchten

Het is niet de eerste keer dat er geruchten rondgaan over een vierde zwangerschap van Kate. Al in 2019 werd er volop gespeculeerd over een vierde kindje, omdat Kate werd gespot bij dezelfde kliniek als toen ze zwanger was van Charlotte én steeds vaker werd gezien met haar hand op haar buik. Of Kate nu wel zwanger is, zullen we moeten afwachten.

Tags

GERUCHTKATE MIDDLETONPRINS WILLIAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck