Katja heeft stress door extra kilootjes

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel Katja Schuurman er prachtig uitziet, en er zo op het eerste gezicht geen kilootje teveel aan haar lichaam zit, wil ze afvallen. Ze heeft namelijk een trouwjurk gekocht, maar inmiddels past ze daar niet meer in. Ze kiest ervoor de jurk niet een maatje groter te bestellen maar om op afvalrace te gaan.

Kilootjes

Het is natuurlijk ook niet verwonderlijk dat de kilootjes eraan komen als je verloofde een chefkok is. Haar man Freek van Noordwijk kookt de sterren van de hemel, en blijkbaar eet Katja zijn creaties graag op. Maar nu de trouwdatum in zicht komt had ze misschien liever gehad dat Freek een ander beroep uitoefende. De trouwjurk die ze uitzocht samen met stylist Fred van Leer in het programma Say Yes to the Dress past namelijk niet meer.

,,Oké, gewoon eerlijk is eerlijk. Dit heb ik al een poos zo weinig gedaan. Discipline! Hoe doe je dat?? Iemand tips om mijn fysieke lethargie te doorbreken? (Graag snel. Er is een bepaalde jurk waar ik in wil…)”, schrijft Katja bij een foto waarop ze in een yogahouding staat.

Frankrijk

Wanneer Katja en Freek in het huwelijksbootje stappen willen ze niet bekend maken. Wel is duidelijk dat het binnenkort is, en dat ze in Frankrijk het ja-woord gaan geven. Maar net zoals de precieze datum, is ook de exacte plek van het huwelijk geheim.

Tags

FREEKFREEK VAN NOORTWIJKGEWICHTHUWELIJKKATJA SCHUURMANKILOKILOOTJESTROUWENZWAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck