Katja neemt afscheid van haar grote liefde op wielen

Katja Schuurman
Door: Ditjes en Datjes
23-07-2021

Vol ongeloof wordt er gereageerd op het nieuws van Katja Schuurman dat ze haar grote liefde op wielen in de verkoop zet. De stoere Harley, waarmee de actrice prachtige momenten heeft beleefd, gaat er met nog geen 9.000 kilometer eruit.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,Ik ga ‘m verkopen! Met pijn in het hart. Maar soms kom je op een leeftijd dat je moet erkennen dat grote apparaten je geen groter meisje maken..”, stelt Katja Schuurman, gelukkig getrouwd met horecaman Freek van Noortwijk.

Ibiza?

Muzikant Dinand Woesthoff, die met zijn vrouw Lucy geëmigreerd is naar Ibiza, heeft een goede tip voor Katja: ,,Ik weet leuke deal, je zet hem bij ons op Ibiza en je komt minimaal twee keer per jaar rijden?!?! Idee?”

Fans reageren volop. ,,Je bent nog niet oud genoeg om achter de geraniums te zitten, blijf lekker rijden.” (…) ,,Wat wil je ervoor hebben? Moet je wel je handtekening erop zetten.” (…) ,,Ik heb de snorfiets van mijn moeder nog. Ruilen?”

Wat is het voor een?

De bike van Katja blijkt een heuse Harley Davidson VRSCA V-Rod Anniversary te zijn die bovendien ook nog eens behoorlijk zeldzaam is. Dat de actrice de eerste eigenares is zou zelfs een hogere prijs kunnen opleveren, verwacht Motoroccasion.nl.

,,Deze motorfiets is voorzien van een windscherm en rugsteun om nog te zorgen voor wat extra comfort en er is een Vance & Hines uitlaat gemonteerd voor het volle geluid”, aldus de occasionspecialist.

Meer DenD