Katja reageert fel op kritiek gewaagde bruidsjurk

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Sinem Toprak

In het programma ‘Say Yes To The Dress’ heeft Katja Schuurman haar bruidsjurk uitgekozen. De kijkers waren niet zo enthousiast als Katja, want ze kreeg na haar keuze enorm veel negatieve reacties over zich heen. Katja koos ervoor om dat niet te pikken.

Samen met stylist Fred van Leer zocht ze naar de ultieme bruidsjurk die helemaal bij haar past. Katja’s voorkeur ging uit naar een unieke, sexy trouwjurk. De jurk heeft een diepe decolleté en een enorme split.

Ordinair

De kijkers van het programma stonden versteld van haar ‘ordinaire’ keuze, maar Katja is zeker van haar zaak: ,,Ik vind die jurk echt prachtig, dus het interesseert me geen hol wat anderen vinden, haha! Ik snap ook best wel dat de meeste mensen niet zo’n bruidsjurk zouden kiezen, maar gelukkig ben ik volwassen genoeg om lekker te kiezen wat ik mooi vind.’’

Veertien jaar jonger

Katja en haar aanstaande man Freek van Noortwijk willen volgend jaar trouwen, maar wanneer dat precies zal zijn is niet duidelijk. Katja is al twee jaar verloofd met haar veertien jaar jongere partner die chef-kok is. De twee leerden elkaar in 2015 kennen in zijn restaurant Guts & Glory. De kennismaking was kort na de scheiding met Thijs Römer die ook aanwezig zal zijn op de bruiloft, omdat hij de vader is van haar dochtertje.

https://www.instagram.com/p/Bm_MoxVFgPY/?taken-by=katjaschuurman

Tags

BRUILOFTFREEK VAN NOORTWIJKGEWAAGDKATJA SCHUURMANSEXYTHIJS RÖMERTROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck