Katja reageert op pikante seks-geruchten

Katja Schuurman
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Katja Schuurman baalt van het laatste gerucht over haar. De presentatrice zou seksueel overschrijdend gedrag hebben vertoond in het vliegtuig vanuit Zuid-Afrika naar Amsterdam. Katja wil benadrukken dat daar absoluut niets van waar is.

‘Geen seksuele handelingen’

In weekblad Story staat dat bronnen hebben laten weten dat Katja tijdens de elf uur durende nachtvlucht zó aan het genieten was, dat andere passagiers er last van hadden. Zij en een onbekende medepassagier zorgde dus voor grote overlast.

Nu geeft de presentatrice toe dat ze inderdaad voor overlast heeft gezorgd, maar dat ze absoluut geen seksuele handelingen aan boord heeft verricht. Ze heeft zelfs een officiële waarschuwing gekregen van KLM voor haar luidruchtigheid. ,,Ik heb zes weken in lotushouding gezeten en ik was best wel blij en vrolijk dat ik terugging. Nou kennen jullie mij een beetje en ken jij me een beetje: ik ben vaak enthousiast en ik lach soms wat te hard. En het was een nachtvlucht. Dat vond niet iedereen leuk en dat snap ik. Ik heb ook enorm mijn excuses aangeboden van: ‘Sorry dat ik wat te veel lawaai maakte, ik was wat uitgelaten en dan maak ik vaak wat lawaai.’ Dat is wat er is gebeurd”, zegt Katja tegen Lex Uiting.

‘Stompzinnig verhaal’

Lezers moeten volgens Katja het artikel in Story dan ook absoluut niet serieus nemen, dat zegt ze tegen Televizier. ,,Dit is weer zo’n stompzinnig verhaal. Het komt uit het blad Story, dat ook al schreef dat ik in een afkickkliniek zat voor een seksverslaving. Het is allemaal onzin, maar iedereen neemt het over waardoor het overal staat.”

Tags

KATJA SCHUURMANKLACHTENKLMSEKSVERSLAVINGVLIEGTUIG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck