Katja Schuurman door het stof na shoot in Zanzibar: ‘Hypocriet!’

Katja onder vuur
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Katja Schuurman gaat flink door het stof nadat ze een shoot heeft gedaan voor het schoenenmerk Van Bommel. Naast de setting, vinden velen de locatie van de shoot ook verkeerd gekozen. Ze vloog helemaal naar Zanzibar voor een foto met sandalen.

Op Twitter is de bom gebarsten nadat iemand de foto van Katja deelde en het volgende erbij schreef: ,,Katja Schuurman en Floris van Bommel maken reclame voor sandalen naast kindjes zonder schoenen in Zanzibar. What a time to be alive.”

Hypocriet vanwege Return to Sender

Er is inmiddels honderden keren op gereageerd en de tweet is zelfs duizenden keren geliket. Velen zijn het met de tweet eens en vinden Katja hypocriet, vooral omdat ze de stichting Return to Sender heeft opgericht.

,,Katja heeft zelf Return to Sender opgericht een jaar of 15 geleden… Ze wil de allerarmsten op de wereld helpen aan kansen en mogelijkheden. Ga dan niet met fully loaded Floris daar paraderen op veel te dure sloffen… Met een half vliegtuig aan crew”, reageert iemand.

Een ander noemt de reclameshoot ‘slecht doordacht’. ,,Hier sloeg ze dan toch de plank mis.”

Waarom in zo’n wijk?

Ook snappen velen niet waarom er gekozen is voor deze locatie. ,,Ik snap deze twee foto’s niet, dus jij speelt met mensen die niet een nieuwe outfit of schoenen kunnen kopen en jij staat met deftige kleding te modelleren in een armoedige wijk. Wauw”, schrijft iemand.

Tags

KATJA SCHUURMANKRITIEKONDER VUUR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck