Katja Schuurman: ‘Onverwerkt verdriet in mijn billen’

Katja heeft verdriet in haar billen
Door: Charlotte Wijnen
27-09-2022

Hoewel Katja Schuurman dolgelukkig is met haar vriend Niek, loopt ze met een hoop onverwerkt verdriet rond dat zich opgehoopt heeft in haar billen. ,,Ik kon op een gegeven moment nauwelijks lopen, laat staan zitten”, schrijft Katja op Instagram. Het bericht zorgt voor een hoop hilariteit bij haar volgers.

Katja deelt een foto op Instagram waarop ze op een massagetafel ligt en stort meteen haar hart uit. ,,Wat houdt je lijf toch op de meest rare plekken emoties vast”, schrijft ze bij de foto. ,,Mijn billen waren de laatste tijd blijkbaar stalling voor onverwerkt verdriet en boosheid.”

‘Ik kon niet meer lopen en zitten’

Ja, je leest het goed: Katja heeft verdriet en boosheid in haar billen zitten. ,,Ik kon op een gegeven moment nauwelijks meer normaal lopen, laat staan zitten.”

Gelukkig heeft ze een oplossing gevonden en is ze langsgegaan bij een masseur. ,,Wat een wonderdokters zijn sommige masseurs toch! Met alle liefde die ze in je stoppen, en hoe ze niet alleen je spieren soepel maken, maar ook je energie weer vrij laten stromen”, schrijft ze dankbaar.

‘Het moet niet gekker worden’

Het bericht zorgt voor een hoop hilariteit bij haar volgers. ,,Je laat je ook alles wijsmaken hé”, reageert een volger. En een ander: ,,Het moet niet gekker worden… Emoties vast in je billen.”

Meer DenD