Katja Schuurman over breuk met Freek: ‘Ik ben niet goed in loslaten’

Katja Schuurman over haar breuk met Freek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is een moeilijk en verdrietige tijd voor Katja Schuurman en Freek van Noortwijk. Eind november lieten ze weten een punt te zetten achter de relatie. Katja heeft voor het eerst sinds de scheiding van zich laten horen.

Katja en Freek lieten twee weken geleden weten met ‘onbeschrijfelijk veel pijn in hun harten’ uit elkaar te gaan. Ze zeiden enorm hun best gedaan te hebben om hun huwelijk te laten werken, maar verschilden te veel van elkaar om samen te kunnen blijven.

Moeilijk om Freek los te laten

Katja heeft nu voor het eerst sinds de scheiding van zich laten horen. ,,’Als je achterom kijkt, dan loop je de verkeerde kant op’, zegt mijn goede vriendin altijd. Ik koester en draag met me mee wat mooi was en ik laat gaan wat ons niet diende. Zo zacht en liefdevol als mogelijk. Op weg naar een nieuwe harmonie”, schrijft ze op Instagram.

Toch is de breuk erg pittig voor Katja, ze vindt het moeilijk om Freek los te laten. ,,Loslaten, onthechten, afscheid, ik ben er niet zo goed in”, laat ze weten. ,,Maar ik voel mezelf weer dichterbij. In innige omstrengeling met mijn twee grootste liefdes, Sammie en Coco LouLou.”

Veel steun

Coco LouLou is de dochter die ze samen met Freek kreeg en Sammie kreeg ze uit een eerdere relatie met acteur Thijs Römer. Naast haar dochtertjes zet Katja ook haar familie in het zonnetje. Zonder haar familie was ze deze ‘donkere periode’ niet doorgekomen. ,,In de allereerste plaats mijn ongelofelijke lieve vader, moeder en zus, die me altijd opvangen als ik dreig te vallen”, schrijft ze, terwijl ze met een tevreden blik naar de toekomst kijkt. ,,Vandaag is de eerste dag van de rest van ons leven!”

Tags

BreukFreek van NoortwijkKatja Schuurman

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie