Katja Schuurman over paddo’s: ‘Fantastische uitvinding’

Katja gek op paddo's
Door: Charlotte Wijnen
13-06-2022

Katja Schuurman maakt er geen geheim van dat ze zo nu en dan iets uitprobeert. In het programma Boerderij van Dorst vertelt ze dat ze dankzij paddo’s bepaalde inzichten kreeg over haar scheiding van Freek van Noortwijk.

Katja vertelde zondagavond in Boerderij van Dorst openlijk over haar drugsgebruik van de afgelopen tijd. Toen zij en Freek gingen scheiden kwam ze in een diep dal terecht. Door het nemen van paddo’s lukte het haar om de scheiding te verwerken.

‘In die trip heb ik van alles verwerkt’

,,Paddo’s zijn een fantastische uitvinding”, vindt Katja, die het Raven aanraadt eigen paddo’s te gaan kweken. ,,Ja, dat is toch iets geniaals wat dat doet met je. Ik had wel wat te verwerken met mijn vorige scheiding, dus ik nam paddo’s en kreeg allerlei inzichten. Toen heb ik op dat moment in die trip van alles verwerkt.”

Katja windt er geen doekjes om

De relatie met Freek strandde eind 2021. Ze waren zes jaar samen waarvan twee jaar getrouwd. Eerder was Schuurman getrouwd met Thijs Römer. In het programma benoemt ze dan ook dat ze het jammer vindt dat het al twee keer niet is gelukt. ,,Het voelt als falen”, aldus Katja.

Toch weerhoudt het haar er niet van om in een nieuwe relatie er weer volledig voor te gaan. Inmiddels is ze samen met de 29-jarige Niek Schrijvershof. En hoewel ze nog niet officieel van een liefdesrelatie spreekt, windt ze er geen doekjes meer om. ,,Ik begin binnenkort aan m’n derde leg”, vertelde ze onlangs in de podcast Schuurman & Spigt.

Meer DenD