Katja Schuurman verkiest geld boven de liefde

Katja is een lekkere golddigster
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Voor Katja Schuurman was 2023 een jaar vol pieken en dalen. Waar ze eerder dit jaar nog gespot werd met Niek Schrijvershof, is de relatie inmiddels gestrand. En op een nieuwe man zit Katja niet te wachten. Ze heeft liever geld.

Katja vond vorig jaar nieuw liefdesgeluk bij Niek Schrijvershof, maar begin dit jaar bleek die relatie alweer gestrand te zijn. Hoewel de twee nog een aantal keren samen werden gespot, is Katja happy single. Ze zit dan ook niet meer te wachten op een man, liet ze onlangs weten op Instagram.

Katja heeft liever geld

,,Als ik moet kiezen tussen 30 miljoen euro of de liefde, dan kies ik voor het geld”, schreef Katja. ,,Want die grote liefde heb ik al, twee zelfs. Eentje van drie en eentje van dertien. Voor mij valt of staat alles dit jaar met de onbeschrijfelijke liefde die ik voel en krijg van mijn twee prachtige dochters. Zij maken de wereld niet alleen mooier, maar ook zoveel rijker.”

Thijs Römer

Dat Katja geen man meer in haar leven wil is niet zo gek, aangezien haar huwelijk met Freek van Noortwijk, de vader van haar driejarige dochter Coco Loulou én haar huwelijk met Thijs Römer, de vader van haar dertienjarige dochter Sammie, op de klippen liep.

‘Diepe pijn’

Dat Thijs strafrechtelijk vervolgd werd wegens grensoverschrijdend gedrag, ging Katja niet in de koude kleren zitten. ,,Als moeder, als vrouw en als mens kan ik niet anders dan diepe pijn hebben over een deel van het gedrag en een deel van de keuzes van haar vader”, schreef Katja op Instagram. Wel liet Katja weten dat ze ondanks alles de vader van haar dochter niet laat vallen.

Tags

KATJA SCHUURMANTHIJS RÖMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck