Katja wil na yoga-sessie een baby met kok Freek

Katja Schuurman
Door: Jos La Grande
14-12-2019

Na alle commotie over haar pikante sexavonturen in een jacuzzi is actrice Katja Schuurman terug van haar maandje yoga-retreat in Zuid-Afrika.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Met resultaat: ze gaat nu zelfs elke dag om zes uur ’s ochtends in een tuinhuisje aan de yoga. ,,Wat deed ik gisteren goed of minder, en wat is mijn intentie voor vandaag?”, is een vraag die ze elke dag aan zichzelf stelt, meldt Katja in een vraaggesprek met De Telegraaf.

Jacuzzi

Volgens Schuurman heeft het spraakmakende interview over de jacuzzi op de Belgische tv niets te maken met haar adempauze. Wel erkent Katja dat ze openhartig is geweest, recht voor zijn raap, maar ook een beetje wil schockeren.

Op Schiphol stond haar man kok Freek van Noortwijk klaar met een roos, zegt Schuurman in de krant. De liefde wordt waarschijnlijk bekroond met een baby. Dat is haar vurige wens. ,,,,We hebben het heel fijn samen en zouden het fantastisch vinden om op een dag samen een kindje te krijgen.”

Veel artiesten hebben een haat liefde verhouding met de media. Privé willen ze zo veel mogelijk gescheiden houden van de showkant. Dat leidt nogal eens tot aanvaringen, zoals afgelopen week bleek tijdens een kort geding van Bridget Maasland tegen Privé. Anderzijds wordt de publiciteit ook gebruikt om ‘in de picture’ te blijven met nieuwe activiteiten.

Schuurman doet mee aan een kerstserie, haar docu wordt in 2020 uitgezonden en is er ook een kledingcollectie naar haar genoemd.

 

 

Meer DenD