‘Katy Perry is zwanger!’

De reacties onder haar nieuwe filmpje op Instagram kunnen Katy Perry behoorlijk kwetsen, of haar juist trots maken. Een aantal volgers weet namelijk zeker dat de zangeres zwanger is! Verwachten Katy en haar verloofde Orlando Bloom echt een kindje?

Vier maanden

In het filmpje zingt Katy een nieuw lied in de badkamer, terwijl haar band ook in dezelfde badkamer staat. ,,Mijn band is altijd in voor gekke dingen”, schrijft er erbij. De zangeres klinkt prachtig, maar toch zijn er een aantal volgers die niet op haar stem letten. Zij kijken naar haar buik! Eerlijk is eerlijk, haar buik valt wel op in de strakke jurk met enorme blauwe strik.

Het kan natuurlijk zo zijn dat Katy de laatste tijd haar strakke eet- en sportschema even heeft gelaten voor wat het is, maar volgers denken dat er een andere reden is. Zij denken dat Katy zwanger is van Orlando Bloom! ,,Is ze zwanger”, vraagt iemand zich hardop af in de reacties. ,,Ik denk zo rond de vier, vierenhalve maand als ik kijk naar haar babybuik”, reageert iemand erop. ,,Ik hou van je, maar ben je zwanger?”, vraagt een ander. Katy reageert niet, maar twee anderen wel. Die schrijven dat ze precies hetzelfde dachten.

Verloving

Katy en Orlando verloofden zich op Valentijnsdag. Ze praten niet veel over hun huwelijksdag, maar volgens geruchten moet de grote dag dit jaar nog plaatsvinden.

 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My bands always down for the weirdest shit, pun intended 🤷🏼‍♀️

Een bericht gedeeld door KATY PERRY (@katyperry) op