Katy Perry plots onder vuur vanwege songtekst in oud lied

Door: DitjesDatjes
27-09-2022

Katy Perry ligt negen jaar na het verschijnen van haar nummer Dark Horse onder vuur voor een deel van de tekst in het nummer. In het lied, dat de zangeres samen met Juicy J maakte, wordt gezongen over de overleden seriemoordenaar Jeffrey Dahmer, die ook wel “the Milwauke cannibal” werd genoemd. Nu Netflix een misdaadserie heeft gemaakt over Dahmer, vallen fans over de tekst in het lied van Perry.

In het lied zingt rapper Juicy J over “een vrouw die je hart opeet”. “Zoals Jeffrey Dahmer”, is dan te horen in het nummer. Fans vinden de songtekst ongepast nu hen duidelijker is geworden wat Dahmer allemaal op zijn kerfstok heeft. Zij vinden dat Perry aansprakelijk gesteld moet worden voor de songtekst. “Het is respectloos tegenover de families van de nabestaanden”, schrijven meerdere boze mensen op Twitter. “Dit kan echt niet.”

Dahmer was een Amerikaanse seriemoordenaar die overleed in 1994. Hij vermoordde zeventien mannen die hij aantrekkelijk vond. Dat deed hij deels door directe moord en deels door het injecteren van zoutzuur of kokend water in de hersenen van de mannen. Op die manier wilde hij seksslaven van hen maken. De mannen overleden onbedoeld na enkele dagen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD