Katy Perry voelde zich suïcidaal na breuk Orlando Bloom

Door: DitjesDatjes
29-06-2020

Hoewel Katy Perry en Orlando zich momenteel vol enthousiasme voorbereiden op de geboorte van hun dochter, verkeerde het stel een aantal jaar terug in zwaarder weer. Toen Katy en Orlando in 2017 na een lange ‘knipperlicht’ relatie uit elkaar gingen, kreeg de zangeres suïcidale neigingen. Dat vertelde ze in een interview met CBC Radio.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Mijn toenmalige vriend, de vader van mijn aanstaande kind, en ik waren uit elkaar. En ik dacht dat als mijn nieuwe album maar zou scoren, dat alle pijn zou verdwijnen. En hoewel dat album op de eerste plek in de hitlijsten binnenkwam, gaf het me geen enkele voldoening,” aldus Katy.

“Ik had mijn ziel en zaligheid in dat album gestopt, maar toch deed het me niets. Als ik toentertijd geen andere dingen had ‘gezien’ die een meerwaarde in het leven hebben, dan was ik waarschijnlijk gestikt in zelfmedelijden. Misschien was ik dan wel van een brug gesprongen.”

Als Perry niet door zo’n diep dal was gegaan, zou ze nu niet op de plek zijn waar ze momenteel is. “Die donkere momenten hebben me doen realiseren dat mijn leven veel omvangrijker is dan alleen een ‘popster’ zijn.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD