Keert Charlene niet terug naar prins Albert?

Charlene van Monaco
Door: Charlotte Wijnen
25-06-2021

Het is al drie maanden geleden dat prinses Charlene voor het laatst voet op grond van Monaco gezet heeft. En het lijkt erop dat ze ook niet van plan is ooit nog terug te keren…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Ze komt niet meer terug’

Haar afwezigheid werd vooral besproken tijdens de Grand Prix van Monaco. De prinses was toen nog in Zuid-Afrika, waar ze actie onderneemt tegen stroperij. Vanwege een infectie kon Charlene niet op tijd terugkeren.

Maar nu de infectie over is, is de prinses nog steeds niet teruggekeerd. ,,Iedereen begint te geloven dat ze nooit meer terugkomt”, vertelt een insider van het paleis aan het France weekblad Voici. Charlene zou namelijk boos zijn op prins Albert.

Affaire

Volgens de insider ervaart Charlene sterke spanningen in haar huwelijk. Ze trouwde in 2011 met prins Albert en werd onderdeel van de prinselijke familie in Monaco. Maar Albert had al twee buitenechtelijke kinderen, beiden van een verschillende moeder.

Iets wat Charlene maar niet kon accepteren. Eén dochter was het resultaat van een affaire van Albert en de andere dochter van een relatie met een stewardess.

Nog een dochter?

En nu blijkt dat hij vermoedelijk nóg een dochter heeft. Een Braziliaanse vrouw beweert dat haar 15-jarige dochter ook de dochter is van de prins. Maar Albert heeft haar nooit willen erkennen en hij wil ook geen DNA-test ondergaan om haar vermoedens te bevestigen.

En ook al is het niet zeker dat zij ook een dochter van Albert is, de affaire heeft Charlene flink van streek gemaakt. Zou ze ooit nog terugkeren naar Monaco?

Meer DenD