Kees Tol HAAT Yvonne Coldeweijer

Door: Charlotte Wijnen
08-12-2022

Yvonne Coldeweijer staat op nummer twee in de Influencer100 en daar zijn een aantal mensen het absoluut niet mee eens. Kees Tol kon het niet laten om een enorme sneer aan de roddelkoningin uit te delen. ,,Ze moet er voorgoed uit!’’

Bas Smit heeft de lijst van de Influencer100 op Instagram gedeeld waarop te zien is dat hij op nummer één staat. Hij krijgt in de reacties een hoop felicitaties, zo ook van Kees Tol. Vervolgens richt Kees zich tot degene die op de tweede plek geëindigd is: Yvonne Coldeweijer.

Kees scheldt Yvonne uit

De roddelkoningin wordt door veel BN’ers gevreesd. Eén misstap is genoeg om op het juicekanaal van Yvonne terecht te komen. Kees laat weten dat hij een ontzettende hekel aan haar heeft. ,,Nu alleen die nr. 2 er nog voorgoed uit!”, reageert hij onder de post van Bas, waarna hij Yvonne uitscheldt.

Kritiek

Kees krijgt een hoop reacties op zijn opmerking. Hoewel sommigen het met hem eens zijn, krijgt Kees ook een hoop kritiek over zich heen. ,,Praten over een ander… Je doet nu precies wat die ‘nummer twee’ ook doet”, zo reageert iemand. Het zorgde ervoor dat Kees zijn opmerking uiteindelijk toch heeft verwijderd.

‘Geen spionnen in Volendam’

Het is geen geheim dat Kees geen fan is van Yvonne. ,,Ik kijk er allemaal niet naar. Ik probeer daar zo min mogelijk aandacht aan te schenken”, sneerde hij al eerder in de podcast van Paul de Leeuw. Ook zei Kees dat hij niet bang is voor de juicekanalen, omdat Yvonne geen spionnen zou hebben in Volendam. ,,Dat is een heel groot voordeel als je uit Volendam komt. Volendammers beschermen elkaar wat dat betreft echt enorm. Als ik op een feestje sta met vrienden en Volendammers om me heen, dan is er toch echt niemand die van mij stiekem foto’s of filmpjes gaat maken.”

Meer DenD