Kelly Clarkson: sterren waren onaardig tegen mij tijdens Idols

Door: DitjesDatjes
15-01-2021

Kelly Clarkson had aanvankelijk moeite om haar weg te vinden in Hollywood. De zangeres, die in 2002 de eerste editie van American Idol won, vond dat veel sterren onaardig waren tegen haar en andere Idol-deelnemers. “Mensen waren heel onaardig tegen ons, omdat we van een talentenshow kwamen”, vertelt ze in haar eigen talkshow The Kelly Clarkson Show.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De 38-jarige zangeres herinnert zich veel gemene en nare aanvaringen met andere sterren. “Het was een afschuwelijke ervaring”, zegt ze. De eerste drie jaar van haar carrière als zangeres na haar overwinning voelde ze zich geleefd en onbegrepen. “Ik werd heel bitter.”

Maar niet iedereen was onaardig tegen haar. In haar show was Jennifer Love Hewitt deze keer te gast, die Kelly voor het eerst ontmoette tijdens haar Idol-periode. “Ik kwam je tegen tijdens de MTV Awards, of de VMA’s of zoiets. Je rende naar me toe en zei dat je voor mij aan het duimen was”, blikt ze terug.

Kelly was daardoor enorm gevleid, maar Jennifer gaf haar toen ook een wijze les mee. “Je vertelde me: houd de mensen die je liefhebt dichtbij. Dat zullen maar weinig mensen zijn, maar helaas is deze business heel hard. Verlies degenen die écht van je houden niet uit het oog.”

Voor Kelly was deze aflevering met Jennifer dan ook heel speciaal. “Ik keek enorm uit om je te interviewen en te vertellen hoeveel indruk je woorden op mij hebben gemaakt”, aldus de Texaanse zangeres. “Je hebt me dit lieve advies gegeven in een periode die voor mij heel zwaar was. Dus, bedankt. Het betekende heel veel.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD