Kelly haalt vals uit naar Maxime Meiland

Kelly van de Veer
Door: Tanja Brouwer
11-08-2020

Kelly van der Veer, de transgender vrouw die bekend werd door haar deelname aan Big Brother, heeft vals uitgehaald naar Maxime Meiland. De dochter van Martien wilde een erotische website beginnen, maar volgens Kelly had ze geen schijn van kans om die te laten slagen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Snotneus’

Maxime is een ondernemende vrouw: onlangs bracht ze een kledinglijn op de markt en Bekendeburen ontdekte dat ze een bedrijfje is gestart in online marketing. Een paar jaar geleden probeerde Maxime geld te verdienen in de erotiek, maar haar website waarop ze voor de webcam verscheen liep niet zo goed. Niet verwonderlijk, volgens Kelly: ,,Kansloos!”, zegt de vrouw in Nieuwe Revu. ,,Dus ze wilde op haar twintigste lekker de porno in? Wat heeft die snotneus in de erotiek te zoeken?”

Tijd investeren

Volgens Kelly is het veel moeilijker om in de erotische markt door te breken dan het lijkt. ,,De meiden die online staan, zijn al járen bezig, hebben al heel veel klanten en verdienen bákken met geld. Als je geen ervaring en netwerk hebt, is het heel lastig om ertussen te komen.” En jaren bezig zijn met één doel lijkt niet het sterke punt van de familie Meiland. Toen ze tien jaar geleden voor het eerst een kasteel kochten in Frankrijk en er een B&B van maakten, hielden ze het niet lang val. En zelfs nu hun nieuwe chateau een enorm succes is, houden ze het na een paar jaar al voor gezien. Daarnaast flopte de kledinglijn van Maxime ook behoorlijk, omdat veel geïnteresseerden afknapten op de kleding omdat de stukken ook – en veel goedkoper – te koop zijn op Ali Express.

Kelly heeft nog één tip voor Maxime: ,,Laat haar lekker de hotelschool gaan doen en net als haar hysterische vader een chateau gaan runnen.”

Meer DenD