Kelly komt mogelijk te overlijden: ‘Huil niet om mij’

Door: DitjesenDatjes
29-05-2019

Kelly van der Veer heeft vrienden, familie en fans laten schrikken met een post op haar Facebookpagina. Daarin schrijft de realityster dat ze volgende week een zware operatie ondergaat en dat de kans bestaat dat ze het niet overleeft.

Spijt

,,Ok ik kondig het nu alvast aan want ik wil niet zeggen wanneer het precies is maar het is volgende week en dan onderga ik een zware operatie. Als ik het niet haal lieve vrienden en vriendinnen huil dan niet om mij. En laat op mijn grafsteen zetten. Ze hield van het leven. Nergens spijt van”, luidt het bericht. Meteen reageerden er tientallen mensen die vroegen wat er aan de hand is en haar heel veel sterkte wensen.

Het bericht is inmiddels van Facebook verwijdert. Kelly heeft nog geen opheldering gegeven over wat er aan de hand is.

Wel heeft ze inmiddels nieuwe berichten gepost op Facebook en doet ze alsof er niets aan de hand is. Vanochtend rond half 8 ging ze bijvoorbeeld naar de sportschool en niet veel later post ze een foto van haar sportlegging.

Meer DenD