Kelly Piquet deelt ‘liefdesfoto’ met andere man

Kelly post liefdesfoto met andere man
Door: Charlotte Wijnen
11-02-2022

Kelly Piquet deelde een intieme foto met een andere man en schreef er een hartje bij. Toch leek het niet helemaal de bedoeling dat de foto online kwam, want Kelly verwijderde het direct weer uit Instagram Stories. Wie is deze mysterieuze man?

Op de foto die Kelly deelde was een arm van een man te zien. Omdat ze er een hartje bij schreef, zou de man een dierbare van haar moeten zijn. Maar omdat Kelly de foto vrijwel direct weer verwijderde, lijkt het onwaarschijnlijk dat het een familielid is. Fans blijven zitten met de vraag: waarom deelt Kelly een intieme foto met een andere man dan Max?

Is DIT de man op de foto?

Nadat de foto werd geplaatst, stroomde social media vol met geruchten. Want als de man op de foto Max niet is, wie is het dan wel? Bij fans komt al snel de naam Alexandre Negrão naar boven, een GP2 coureur met de bijnaam Xandi. Hij rijdt bij het Minardi Piquet Sports, dat mede werd opgericht door Nelson Piquet, de vader van Kelly.

Geruchten

Wat Kelly daadwerkelijk met deze ‘liefdesfoto’ bedoelt blijft onduidelijk, maar de man op de foto lijkt in ieder geval niet Max te zijn. Onlangs gingen er nog hardnekkige geruchten rond over Kelly en Max, want Kelly zou hem bedrogen hebben op haar verjaardag.

Ook zeiden fans al eerder dat Max tweede keus voor Kelly was. Voordat ze Max leerde kennen, zou ze namelijk al contact hebben gezocht met de F1-coureurs Daniel Ricciardo en Lando Norris. Is Alexandre Negrão één van de coureurs waar Kelly ook interesse in heeft gehad?

Meer DenD