‘Kelly Piquet haat fans van Max’

Kelly doet onaardig tegen Max fans|||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan een hoop berichten rond over de ‘onaardige’ Kelly Piquet. Hoewel er al eerder rondging dat ze jaloers zou zijn, zou die jaloezie zo ver gaan dat ze de fans van Max Verstappen haat. ,,Ik geloofde het eerst niet, tot ik het zelf ervaarde.”

Op verschillende social mediakanalen waar gepraat wordt over de Formule 1, klappen steeds meer fans van Max Verstappen uit de school. Zo zou Kelly Piquet niets moeten hebben van de fans van haar vriend en ze zelfs haten.

‘Ze keek niet blij’

,,Mijn zus en ik waren op het feest van Red Bull in Abu Dhabi en het was geweldig. Iedereen was aardig, alleen is er altijd één uitzondering en dat is helaas altijd Kelly”, schrijft één van de fans. ,,We weten wat er over haar gezegd wordt online, maar we geloofden het niet tot we het zelf ervaarden.”

Volgens de fan wilde Kelly niet dat ze in de buurt van Max kwamen. ,,Ik weet niet of ze zich bedreigd voelde door ons, maar toen we dichterbij kwamen zei ze dat hij druk was en dat we weg moesten gaan.” Vervolgens zou Max iets hebben gezegd tegen Kelly, waardoor de fans alsnog met Max konden praten. ,,Ze keek niet blij.”

‘Nooit praat ik meer tegen Kelly’

Een andere fan zegt bijna dezelfde situatie te hebben meegemaakt met Kelly. ,,Toen we eerder dit jaar naar haar toe kwamen tijdens de Grand Prix in Brazillië, gaf ze ons een vreselijke blik alsof we haar aan het lastigvallen waren met foto’s en handtekeningen terwijl we in werkelijkheid alleen hoi zeiden”, aldus de fan. ,,Het was heel teleurstellend omdat we ook fan van haar waren. Na de race hoorden we ook dat ze onaardig deed tegen mensen in de paddock. Nooit praat ik meer tegen Kelly.”

Tags

FANSGERUCHTENKELLY PIQUETMAX VERSTAPPEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck