Kelly Piquet op vakantie in Kroatië: komt ze wel naar de race in Zandvoort?

Komt Kelly niet naar Zandvoort?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kelly Piquet is samen met haar dochtertje Penelope aan het genieten van een vakantie in Kroatië. Het zorgt voor een hoop vragen bij haar volgers, want komt ze eigenlijk wel naar de Grand Prix in Zandvoort?

Max Verstappen is natuurlijk hét onderwerp van het gesprek tijdens het Grand Prix-weekend in Zandvoort. Na een fantastisch weekend bij de Grand Prix in België, mag hij dit weekend weer aan de bak.

Verstappen: ‘Het gaat spannend worden’

,,Spa was geweldig, de auto voelde het hele weekend goed, maar we hadden niet verwacht dat het zo perfect zou gaan. Dit circuit lijkt gemaakt voor onze auto”, zei Verstappen. In Zandvoort hoopt hij hetzelfde succes te behalen, maar zeker is hij er niet van. ,,Dat circuit is wat moeilijker voor ons vanwege de layout: meer downforce en minder lange rechte stukken. Ik denk dat het weer een spannend gevecht gaat worden met Ferrari.”

Komt Kelly ook?

Wat Max ongetwijfeld goed zou doen, is de steun van zijn vriendin Kelly Piquet. Maar op Instagram is te zien dat Kelly nog altijd op vakantie is in Kroatië. Het zorgt voor een hoop vragen bij haar volgers: ze zal toch wel komen?

Kelly negeert de vragen

Verschillende volgers reageren onder haar laatste vakantie-post met de vraag of ze naar Zandvoort komt. ,,Ben je in Zandvoort deze week?”, vraagt iemand. En een ander: ,,Kom je nog naar Zandvoort?”

Helaas heeft Kelly op geen enkele vraag van haar volgers gereageerd. Of ze Verstappen bij zal staan dit weekend, zullen we dus nog moeten afwachten.

Tags

F1FORMULE 1KELLY PIQUETMAX VERSTAPPENZANDVOORT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck