Kelly Piquet reageert op kritiek op dochtertje: ‘Praat tegen mensen die geen kinderen hebben’

Kelly fel op kritiek over dochtertje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kelly Piquet heeft haar koffers gepakt en is samen met haar 3-jarige dochtertje Penelope afgereisd naar New York. Omdat Kelly een drukke planning gemaakt heeft, rust Penelope zo nu en dan uit in de wandelwagen. En daar vinden volgers wat van…

Kelly kan haar geluk niet op: eindelijk kan ze de stad waar ze ooit woonde laten zien aan haar dochtertje. ,,Gewoon extra bijzonder om het door de ogen van Penelope te zien”, schrijft Kelly in Instagram Stories. De afgelopen dagen hebben moeder en dochter een hoop activiteiten gedaan. ,,We hebben zoveel dingen gedaan, non-stop activiteiten en sightseeing… Zo leuk.”

Appartement

Kelly laat onder andere zien hoe ze met haar dochtertje langsgaat bij het appartement waar ze ooit woonde. ,,Ik liet Penelope zien waar ik voor het eerst woonde toen ik naar NYC verhuisde. Zoveel nostalgie”, vervolgt Kelly enthousiast. ,,En daarna naar mijn tweede appartement.”

Kritiek op dochtertje

Op de foto’s die ze deelt is te zien dat Penelope in een wandelwagen zit. Omdat Penelope al drie jaar is, begrijpen volgers niet waarom het meisje niet zelf kan lopen. ,,De dingen die ik soms in mijn inbox tegenkom, zijn gewoon hilarisch”, reageert Kelly op alle kritiek. ,,Ik waardeer de bezorgdheid van iedereen over het feit of Penelope al dan niet te oud is om in een wandelwagen te zitten. Ik spreek waarschijnlijk met mensen die geen kinderen hebben.”

Wandelwagen

Kelly legt uit dat iedereen die in New York is geweest moet weten dat het wandelen door de stad zwaar is voor jonge kinderen. ,,Een 3,5-jarige kan de kilometers vaak niet bijhouden. Dus het is of de wandelwagen of in je armen dragen als ze uitgeput zijn. Ik kies de wandelwagen.”

Tags

KELLY PIQUET

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie