Kelly Piquet viert carnaval zónder Max

Kelly alleen aan het feesten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kelly Piquet is momenteel in Brazillië om samen met haar familie en vrienden carnaval te vieren. Maar Max lijkt nergens te bekennen. Is hij alleen achtergebleven in Monaco?

,,Dit zijn mijn nichtjes! Heerlijk”, schrijft Narciza Leão op Instagram bij een foto waar Kelly Piquet in getagd is. Samen met haar familie en vrienden is ze carnaval aan het vieren in Brazilië.

Max nog in Monaco?

Carnaval is het hoogtepunt van het jaar voor de meeste Brazilianen. Een hele week lang vinden er overal festiviteiten plaats en er wordt volop gefeest, zowel overdag als ’s nachts. En net als we gewend zijn in Nederland, gaan ook de feesten in Brazilië gepaard met grote paradewagens, veel muziek en verkleedde mensen.

Ook Kelly viert graag carnaval in Brazilië, waar veel familie en vrienden van haar wonen. Maar vermoedelijk is ze in haar eentje naar Brazilië gereisd, want Max lijkt nergens te bekennen. Ook op de foto die haar nicht Narciza in Instagram Stories heeft gedeeld, is Max niet te zien. Is hij alleen achtergebleven in Monaco?

Tags

BRAZILIECARNAVALF1KELLY PIQUETMAX VERSTAPPENMONACO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck