Kelsey Grammer liet traantje bij lezen script Frasier-reboot

Door: DitjesDatjes
04-07-2022

De opnames van de reboot van serie Frasier gaan waarschijnlijk aankomend najaar van start. Dat onthult Kelsey Grammer, die de titelrol had in de show, maandag in het Amerikaanse praatprogramma The Talk.

In een clip van de talkshow die zender CBS zondag deelde, vertelt Grammer dat hij emotioneel werd bij het lezen van het scenario van de reboot. “We zijn in de laatste fase van het definitieve script van de eerste aflevering en dat ziet er heel goed uit. Ik ben er een paar keer doorheen gegaan en ik heb een traantje gelaten, dan weet je dat. Ik ben er blij mee.”

Frasier startte in 1993 als spin-off van barserie Cheers. De sitcom draaide om psychiater en radiopresentator Frasier Crane, die zijn vader in huis neemt. Pa Crane, gespeeld door de in 2018 overleden John Mahoney, was een tegenpool van Frasier en zijn broer en vakgenoot Niles (David Hyde Pierce). Jane Leeves speelde in de serie de verpleegster van Martin Crane, Daphne en Peri Gilpin was te zien als radioproducente Roz.

Vorig jaar werd bekend dat ViacomCBS groen licht had gegeven voor een reboot van de serie, die te zien zal zijn op streamingservice Paramount+.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD