Kendall Jenner: ik ben verkeerd geciteerd

Door: DitjesDatjes
22-08-2018

LOS ANGELES – Kendall Jenner heeft via Twitter gereageerd op de uitspraken die ze gedaan heeft in een interview met het Britse tijdschrift LOVE Magazine. Daarin sprak het model nogal neerbuigend over collega-modellen, die volgens haar ‘maar wat zouden doen’. Ook zou ze gezegd hebben zelf zeer selectief te zijn met het lopen van modeshows en ‘geen 30 shows per seizoen te doen zoals die andere meiden’.

Volgens Kendall zijn haar uitspraken compleet uit z’n verband gerukt. “Ik ben verkeerd geciteerd en wil graag het een en ander ophelderen. Ik bedoelde het juist als een compliment, maar zo is het niet op papier gekomen. Laat ik duidelijk zijn: het respect dat ik heb voor mijn collega’s is gigantisch. Ik weet zelf als geen ander hoe toegewijd ze zijn en hoe groot hun werkethos is. De lange dagen, weinig slaap, ver weg zijn van je familie en vrienden, de stress van veel reizen: het vergt heel wat van je. En toch doen ze het allemaal alsof het niks is.”

“Ik zou hier nooit, maar dan ook nooit op kunnen afgeven! Ik word door zoveel van hen ge├»nspireerd en ben dankbaar dat ik met vele van hen heb mogen samenwerken. Ik wil dat iedereen altijd wint,” aldus Kendall.

Jenner werd op sociale media flink aangepakt toen haar uitspraken naar buiten kwamen. “Misschien lopen sommige modellen wel 30 shows omdat ze hun huur, hun hypotheek of wat dan ook moeten betalen. Alsof jij daar iets van snapt, verwend nest. Jij bent alleen maar in deze wereld gerold dankzij je familie en hebt bij lange na niet zo hard hoeven werken als ‘die andere meiden’.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD