Kendall Jenner slaat ontmoeting met idool af

||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Kendall Jenner is een groot fan van Brad Pitt. Afgelopen zondag had ze haar idool kunnen ontmoeten maar heeft dit afgeslagen. Het topmodel en Pitt waren beiden aanwezig bij Sunday Service, een wekelijkse muzikale bijeenkomst georganiseerd door haar zwager Kanye West. Jenner was zo zenuwachtig om Pitt te ontmoeten dat ze eerder is vertrokken.

‘Ik moet hier weg’

,,Hij was daar. Ik denk dat hij daar een paar keer is geweest, maar dit was de eerste keer had we er tegelijk waren. En ik ben expres eerder weggegaan”, vertelt Kendall afgelopen donderdag in The Tonight Show aan Jimmy Fallon. “Ik heb pas Once Upon a Time in Hollywood gezien en het was zo goed en hij wordt alleen maar beter naarmate hij ouder wordt. Dus ik dacht: ik moet hier weg.”

Ontmoet nooit je superheld

De 23-jarige schoonheid vertelt in de talkshow dat ze “gewoon te nerveus” was. ,,Is er niet een gezegde dat zegt ‘ontmoet nooit je superheld’ of iets dergelijks? Ik weet niet. Ik vind hem zo leuk. Dat wil ik gewoon zo houden en daarom ben ik vertrokken. Ik werd er zenuwachtig van.”

Kanye West organiseert sinds begin dit jaar wekelijks de Sunday Service. Bij de spirituele dienst zijn vaak wereldberoemde bezoekers aanwezig.

Tags

ACTEURBRAD PITTKANYE WESTKARDASHIANKENDALL JENNER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck