Kendall Jenner schroeft beveiliging op na naakte inbreker

Door: DitjesDatjes
31-03-2021

Kendall Jenner heeft afgelopen week twee keer te maken gehad met vreemden die haar veiligheid in gevaar brachten. Volgens TMZ onderschepte de politie in Los Angeles afgelopen week iemand die van plan was haar en daarna zichzelf te doden. Een paar dagen later wist een andere man haar tuin te betreden waar hij op ramen sloeg en naakt in haar zwembad probeerde te springen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De naakte inbreker werd door het beveiligingsteam van het model in de lurven gegrepen en overgedragen aan de politie. Hij zat echter maar zes uur vast op het bureau, omdat daar vanwege corona niet voldoende plek was.

Het is niet duidelijk hoe de politie achter het plan van de andere man kwam, maar Kendall zou eind vorige week zijn ingelicht dat hij voornemens was illegaal een wapen te kopen en haar daarmee neer te schieten en vervolgens de hand aan zichzelf te slaan. Kendall vroeg maandag bij de rechtbank om een contactverbod voor de man, en kreeg dat toegewezen.

De man zat toen nog vast op de psychiatrische afdeling van de gevangenis, maar autoriteiten zouden het model hebben verteld dat hij waarschijnlijk snel vrijkomt. De 25-jarige heeft daarop de beveiliging rond haar huis flink aangescherpt.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD