Kensington Palace: ‘Meghan en Kate hebben géén ruzie

Door: DitjesDatjes
02-12-2018

Catherine, hertogin van Cambridge en Meghan, hertogin van Sussex, rollen helemaal niet ruziënd door het paleis. Kensington Palace, dat doorgaans nooit reageert op geruchten over de prinsen William en Harry en hun echtgenotes, heeft ontkend dat er sprake is van een vete.

Diva

“Dit is nooit gebeurd”, liet Kensington Palace weten aan The Sun in reactie op het zoveelste verhaal over de kibbelende hertoginnen. De Britse media hebben het de laatste dagen meer en meer over de vermeende ruzie, die de broers William en Harry uit elkaar zou drijven. De zwangere Meghan, die tijdens haar reis door Oceanië nog werd opgehemeld, zou zich gedragen als een veeleisende diva die het personeel tot waanzin drijft. Dat Kensington Palace nieuw personeel zoekt, wordt gezien als bevestiging van die verhalen.

Ook het nieuws dat Harry en Meghan op korte termijn naar Windsor verhuizen, duidt volgens de Britse roddelkranten op een familieruzie. De hertog en hertogin van Sussex, die in Nottingham Cottage, vlakbij Kensington Palace wonen, maakten vorige week bekend dat ze nog voor de geboorte van hun eerste kind Frogmore Cottage op het landgoed Windsor willen betrekken. Tot dat bericht kwam, namen de Britse media aan dat ook Harry en Meghan in Kensington Palace zouden gaan wonen en directe buren van William en Catherine zouden worden.

 

 

 

 

Meer DenD