Keren de Meilandjes terug naar hun Franse chateau?

Erica Meiland
Door: Eva Steins
24-02-2021

Het Franse chateau van de familie Meiland staat nog altijd in de verkoop. Veel gegadigden lijken er niet te zijn en de vraagprijs is al meerdere keren verlaagd. Betekent dat dat de Meilandjes terug zullen keren naar Chateau Marillaux?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ruim een jaar volgden we de Meilandjes die van het Franse verval een prachtig chateau probeerden te maken. Na een hele lange tijd in de puin te hebben geleefd en meerdere bijna dood-ervaringen door het klussen besloot de familie het roer om te gooien. Zij keerden terug naar Nederland en zetten het Franse paleis in de verkoop.

Verkocht

Het chateau staat al sinds begin juni vorig jaar te koop. De familie lijkt het aan de straatstenen niet kwijt te kunnen, zij verminderde de prijs al meerdere keren.

In eerste instantie stond het chateau te koop voor een slordige 1,25 miljoen euro. Inmiddels is de vraagprijs flink teruggezakt: naar 998.000 euro. Toch lijken er nog steeds geen geïnteresseerde kopers te zijn.

Keert de familie terug naar het Franse chateau? Erica geeft in Veronica Magazine antwoord op deze vraag.

,,Als het chateau niet wordt verkocht, gaan we daar waarschijnlijk weer een maandje of twee draaien”, aldus de vrouw des huizes. Een derde emigratie naar Frankrijk staat dus niet op de planning.

Meer DenD