Kerstsingle Ed Sheeran en Elton John verschijnt vrijdag

Door: DitjesDatjes
29-11-2021

Het kerstnummer dat Ed Sheeran en Elton John samen hebben opgenomen komt vrijdag uit. Het liedje heet Merry Christmas en heeft volgens Sheeran “heel veel kerstbellen”, zo zegt hij in een video die de zangers maandag op sociale media hebben gedeeld. De opbrengst van de single in het Verenigd Koninkrijk gaat naar de Ed Sheeran Suffolk Music Foundation, een organisatie die jonge aspirant-muzikanten financieel helpt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Afgelopen kerst kreeg ik een telefoontje van mijn vriend Elton John die tegen me zei dat we samen een kerstnummer moesten maken”, is te lezen op kaartjes die Sheeran omhoog houdt voor de camera, vergelijkbaar met een beroemde scène uit de Britse kerstfilm Love Actually. “Ik antwoordde: ja, misschien in 2022. Maar eigenlijk heb ik diezelfde dag al het refrein geschreven en hier zijn we nu.”

Sheeran verklapte vorige maand in een interview met NPO Radio 2 dat hij samen met Elton John een kerstnummer had gemaakt. Het is “fucking geweldig”, zei de zanger toen in de ochtendshow Jan-Willem Start Op.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD