Kersttranen Thijs Römer ‘eigen schuld’!

Kersttranen voor Thijs
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Hij overschreed grenzen in zijn online-contact met minderjarige meisjes en bedroog zijn echtgenote met de vrouw van één van zijn beste vrienden. Maar betekent dit ook dat Thijs Römer het verdient om met kerst alleen te zijn? DenD vroeg en kréég uw mening!

Thijs Römer verspeelde met zijn grensoverschrijdend onlinegedrag zijn huwelijk. Wat ook niet hielp was de buitenechtelijke affaire die hij had met Noor, de vrouw van ‘beste vriend’ Sander. Vol ongeloof pakte echtgenote Igone de Jongh haar koffers en minnares Noor trok tijdelijk bij haar moeder in. Maar volgens de laatste berichten viert Noor deze kerst gewoon thuis, bij haar gezin. Dat zou betekenen dat Thijs deze kerst mogelijk alleen moet doorbrengen. DenD was benieuwd naar uw mening en circa duizend mensen brachten hun stem uit op onze poll.

Geen medelijden
Duidelijk is dat Thijs Römer bij de bezoekers van DenD.nl niet op veel sympathie kan rekenen. Bij het schrijven van dit artikel stemde 77 procent van de respondenten op de stelling dat Thijs een ‘eenzame kerst’ volledig aan zichzelf te weten heeft. Op onze Facebookpagina reageert Anneke van Es: ,,Ik heb geen medelijden. Je krijgt wat je verdient.”

Een spelletje
Riet van Milligen laat op Facebook weten dat Thijs veel vrouwen veel ellende heeft gebracht, maar ook: ,,Zonde dat zo’n vent zijn hele leven vergooit” Debby Peters is het daarmee eens: ,,Wie van de liefde een spelletje maakt, weet dat er een verliezer is. Gelukkig is hij dat zelf.” Toch vindt 23 procent dat niemand tijdens deze kerstdagen alleen zou moeten zijn. Robert Groeneveld verwoordt dat zo: ,,Het is een trieste man, maar ook hem wens ik fijne feestdagen”.

Tags

IGONE DE JONGHTHIJS RÖMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck