Kersverse miljonair vraagt vriendin ten huwelijk in Miljoenenjacht

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Miljoenenjacht-deelnemer Krijn uit Almere is niet alleen een kersverse miljonair, maar ook een toekomstige bruidegom!

Nadat hij gisteravond op de rode knop had gedrukt en daarmee 1.120.000 euro won, vroeg hij zijn vriendin Benita ten huwelijk. Benita zat alleen niet in de zaal, maar thuis. In de camera zei hij de ‘romantische’ woorden: “Als je nog wil, dan wil ik graag met je trouwen.”

Het publiek barstte in klappen uit, en natuurlijk was Linda de Mol haar enthousiaste zelf. Vervolgens zei De Mol: “En zeg maar eens nee tegen een miljonair!”
Zelf leek Krijn niet zo onder de indruk van zijn huwelijksaanzoek, maar zijn dochter die wel in de zaal zat, was in tranen.

Ouders

Twee weken geleden kwam Miljoenenjacht ook al in het nieuws. Toen won Arno uit Rotterdam 623.000 euro, en gaf het hele bedrag zonder te twijfelen aan zijn ouders. “Mijn vader en moeder hebben al 45 jaar een winkeltje”, vertelde hij tegen De Mol. “Ze zijn bijna tegen het einde van hun leven, en ik denk dat ik ze hiermee kan helpen.”

Gelukkig is er dit seizoen nog niemand de fout ingegaan bij het drukken op de rode knop. In 2013 gebeurde dit wel. Deelnemer Arrold van den Hurk beweerde dat hij niet wilde drukken maar door de zenuwen het toch deed. Hij had 125.000 euro gewonnen, maar had vijf miljoen euro in zijn koffertje zitten.
De advocaat van Arrold wilde dat hij toch nog het spel kon afmaken.  Helaas voor Arrold heeft de rechter onlangs besloten dat televisieproducent Endemol niet onrechtmatig heeft gehandeld, en dat Arrold dus ‘gewoon’ pech heeft.

Tags

AANZOEKBRUIDEGOMLINDA DE MOLMILJOENENJACHTMILJONAIRRTLTROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck