Kersverse vader Lil’ Kleine onder vuur door achterlaten kind

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Over het vaderschap heeft Lil’ Kleine zelf nog maar weinig gezegd, maar volgens zijn volgens hoeft dat ook niet. Zijn foto’s op Instagram maken alles duidelijk. De artiest is namelijk nog geen twee weken vader, maar toch laat hij vrouw en kind al achter en gaat feesten op Ibiza.

Vragen

In zijn stories is te zien dat hij ligt bij het zwembad en ’s nachts aan het feestjes is tijdens de opening van Dance or Die. Van zijn vriendin Jamie Vaes is geen spoor te bekennen. Dat is ook niet zo gek, want op 9 juni is zij bevallen van haar eerste kindje. Waarschijnlijk is zij thuis met het kindje, dat de naam Zion heeft gekregen, en is ze aan het herstellen en uitrusten van de bevalling.

Een aantal volgers vinden het onvoorstelbaar dat Lil’ Kleine zijn vriendin al na twee weken alleen laat, en ook zijn pasgeboren zoontje vrijwillig een paar dagen niet ziet. ,,Raar dat je niet bij je pasgeboren zoontje bent, maar ieder z’n ding”, reageert een verbaasde volger. ,,Waar is je zoon?”, vraagt een ander. ,,Moet jij je vrouw niet steunen en bij je zoon zijn, in plaats van dansen?”, vraagt weer een ander.

https://www.instagram.com/p/By8QSVWCyZ-/

 

 

Tags

IBIZAJAMIE VAESKINDKRITIEKLIL'KLEINEVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck